Sivu 1/1

Päästöt asialliseksi, pickup -91 / iso mittarivirhe

ViestiLähetetty: 02.08.2014 9:31
Kirjoittaja Yogi
Ongelma on siinä, että normiasetuksilla ei meinaa saada katsastuksen kestäviä päästöjä -91 mallin Izh pick-upiin. Teknisesti kaiken "pitäisi" olla kunnossa; venttiilit säädetty, uusi virranjakaja, kaasari...hmm...se on ilmeisesti vanhemmasta mallista ja just nyt en muista sen speksejä. On laitettu kyllä korjaussarja ja mielestäni ei ollu väljä akseleiltaan. Onko tämä kuinka yleistä ja mitä hyviä keinoja olis parantaa tilanne, että päästölapun saisi ilman vippaskonsteja. Kaasarin vaihto? Mulla olis mahdollisuus Weber DGV 32/36 laittaa tuon sohlon tilalle. Vai toisiko Ladan kaasari edullisen avun ongelmiin?

Re: Päästöt asialliseksi, pickup -91

ViestiLähetetty: 16.08.2014 0:02
Kirjoittaja idänihme
Muistaakseni viimeisissä Mosseissa on käytettykin Ladan kaasutinta. www.kaasutinexpertti.fi osaisi varmaan keksiä siihen korvaavan kaasuttimen

Re: Päästöt asialliseksi, pickup -91

ViestiLähetetty: 30.08.2014 11:15
Kirjoittaja Yogi
Täytyy varmaan koittaa Ladalaisella, niitä löytyy varastostakin. Yhdellä koitin viime kesänä, mutta siinä taitaa olla kiero jalka, ei saa millään pysymään tiiviinä imusarjan ja kaasuttimen välistä. Voisin tietysti koittaa myös Weberillä...

Sit hei toinen juttu; nopeusmittari heittää melkoisesti, se näyttää 30km/h ylöspäin. Eli 80km/h ajettaessa mennään 110 mittarin mukaan. Kyllä ton kanssa elää, kun sen tietää, mutta onko tuohon jotain suht.helppoa korjausta olemassa?

Re: Päästöt asialliseksi, pickup -91 / iso mittarivirhe

ViestiLähetetty: 02.09.2014 20:31
Kirjoittaja idänihme
Heittääkö matkamittarikin? Voisi ajatella, että olisi vaihdettu jossakin vaiheessa henkilöauoton perä. Noin suurta mittarivirhettä ei kyllä pitäisi tulla. Omassa autossani oli joskus hämähäkki päässyt irrallisen lampunkannan välistä, ja kutonut verkkoa mittarin sisään. Viisari näytti aika villejä lukemia. Täytyypä kirjoittaa joku päivä noista peränvälityksistä.

Re: Päästöt asialliseksi, pickup -91 / iso mittarivirhe

ViestiLähetetty: 18.11.2015 10:46
Kirjoittaja idänihme
idänihme kirjoitti:Heittääkö matkamittarikin? Voisi ajatella, että olisi vaihdettu jossakin vaiheessa henkilöauoton perä. Noin suurta mittarivirhettä ei kyllä pitäisi tulla. Omassa autossani oli joskus hämähäkki päässyt irrallisen lampunkannan välistä, ja kutonut verkkoa mittarin sisään. Viisari näytti aika villejä lukemia. Täytyypä kirjoittaa joku päivä noista peränvälityksistä.

Kirjoitan Mossekerhon lehteen perävälityksistä. Lehti tulee kuun vaihteessa.