Sivu 1/1

Mossen etujarrut ei pelitä

ViestiLähetetty: 10.07.2017 19:15
Kirjoittaja lyhyt pick up
Pick-up Mossen (IC27151) etujarrut hervottomat edelleen vaikka lähes kaikki keskeinen on vaihdettu.
Tosin edellisessä 2-piiri pääsylinterissä oli vain kaksi lähtöä. Tässä on kolme, joten tulppasin sen kolmannen ja liitin jarruputket kuten ennenkin olivat. Edelleen hervottomat eikä painetta tule etupyörille vaikka pääsylinteri räkäsee oikein kunnolla.
Toista mossea tutkiskellessani huomasin että putket pääsylinteriltä jakotukille tulevat aivan eri tavalla. Heräsikin epäilys, että vaikka edellinen omistaja oli tehnyt tosi siistiä työtä, liitokset johtavat mihin sattuu.
(auton vasemmalta puolelta katsoen pääsylinteriltä tulevat putket menevät jakotukin vasemmalle puolelle. Jakotukin alta lähtee suoraan vasempaan etupyörään jossa siis ei ole mitään paineita. Jakotukin oikealta puolelta lähtevät jarruputket taakse).Näin ei kyllä ollut siinä henkilömallissa jota tutkiskelin.
Onko jollakin simppeliohjeet tai kuva jonka mukaan putket menisi niin kuin pitää?

Re: Mossen etujarrut ei pelitä

ViestiLähetetty: 08.08.2017 20:12
Kirjoittaja jarkka65
Moi. Tuntuisi että tämän salaisuuden tietää jotkut vaan eivä vaivaudu kertomaan. Onko se siis niin vaiennettu asia että toiset tietää, mutta pitävät salaisuutenaan näinollen tekevät kiusaa. Yksi mun kavereista omisti vanhanmallin hiasen ja siinä oli tuota ongelmaa ja juuri etujarrut. Laitettiin niitä koko yö, teimme sen virheen että jarruja purkaessamme ei hölmönä merkitty putkien paikkoja. Aloimme kasata uusia putkia ja letkuja ja o ou miten nää menikään. Saimme laitettua jarrut, ja mitä me hölmöt tehtiin, ei merkattu putkien paikkoja. Yksiasia joka tuli mieleeni tiedätkö ketään jolla olisi samanikäinen mosse? siitähän näkisi suoraan miten ne tulee. Omaani vm 77 on piirretty selkeä kaavio siis kakspiirijärjestelmä. Sinun autosi on samanikäinen mutta jarrusylinterit täysin erillaiset. Ei auttanut muu kun nostaa kädet pystyyn. Olen roplannut itäautoja ja tiedän niistä kaiken, mutta sain ylpeyteni niellä. Kysympä repinolta kaavaa jos joku niin repino tietää. Tottakai kaikki talkoilla mukaan että sais etujarrut pelaamaan.

Re: Mossen etujarrut ei pelitä

ViestiLähetetty: 17.08.2017 13:38
Kirjoittaja jarkka65
-Itärautapalstalla olen tehnt tarjouksen yhdestä 77 pik upista mutta en maksa siitä oikein mitään, saa pitää autonsa koska kone ei pyöri.Miksi kaikki haluaa myydä hirveellä voitollalla, vaikka auto on jumissa sieltä ja täältä tiedeltä ei tiedetä mitä kukin osista pyytää. Sanoisin asiaa vittumaikseni. Mulla on ollut 3 picappia ja kiinnostukseni mosseen on henkiläkohtainen, vesku sen ehkä kertoakkin. Mutta en osta sammalmossea siis tyyppi y7818982556 elite en tiedä joten laittakaa nyt mosseja tai osia myyntiin. Vai onko ne osat peitonalla tyynytjen seassa.

Re: Mossen etujarrut ei pelitä

ViestiLähetetty: 27.09.2017 18:35
Kirjoittaja lyhyt pick up
Nyt on Mossessa pelittävät jarrut ja uunituoreet kilvet.
Kiitoksia kaikille aktiivisuudesta.

Ylläpito voi poistaa tämän ketjun.